Bakbak’tan bayram mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Dışilişkiler Komisyonu Üyesi Derya Bakbak Ramazan Bayramı dolayisiyla bir mesaj yayımladı.

Bakbak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar; inancımızın gereğini yaşadığımız, manevi huzur iklimine eriştiğimiz, dargınlıkların unutulduğu, millet olma şuuruna ulaştığımız özel günlerdir.

Kurban ise Allah yolunda samimiyetin ve cömertliğin göstergesidir .

İslam coğrafyası olarak kurbanı ve bayramı bir arada yaşadığımız Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm Müslümanla rın bayramını tebrik ediyorum. Bizleri bugünlere ulaştıran Rabbimize sonsuz hamdüsenalar olsun.

Kurbanlar kesilecek, coğrafyaları aşan merhamet köprüleri kurulacak. Hiç tanımadığımız gönüllere bayram sevincini taşıyacağız.

Dayanışma ruhunu canlandırdığımız, bugünler toplumumuz için kıymetli günlerdir.

Covid 19 salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nda bu coşkuyu buruk yaşamıştık. Camilerimizde bayram namazı kılınamamış, yakınlarımızla sosyal mesafeli bayram geçirmiştik.

Bu bayram çok şükür camilerimiz açık olacak, üstelik 86 yıllık bir hasreti sonlandırarak Ayasofya Ca mii’ni ibadete açmanın gururunu bayram coşkumuza ekledik.

Bu coşku ve heyecana gölge düşürmeden, sağlık tedbirlerini elden bırakmadan bayramı geçirmek en büyük arzumuzdur.

Kurban Bayramı aynı zamanda Hac farizasının yerine getirildiği bir tarihtir ancak salgın nedeniyle bu yıl hac ibadeti de yapılamadı. Rabbimden, sağlıklı günlere kavuşarak ibadetimizden geleneklerimize eksikliğini yaşadıklarımızı yerine getirmemizi niyaz ediyor, İslam coğrafyasına hayırlı bayramlar diliyorum.

29 Tem 2020 - 15:14 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.