Bakbak, partili kadınları dinliyor

Bakbak, partili kadınları dinliyor AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi Dr. Derya Bakbak, Gaziantep...

Bakbak, partili kadınları dinliyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi Dr. Derya Bakbak, Gaziantep ilçelerinin taleplerine yön vermek için harekete geçti, AK Parti kadın kolları ile el ele verdi.

Sık sık ilçe ziyaretleri yaparak, vatandaşı dinleyen, ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Bakbak, kadın gözü ile ilçelerin durumunu değerlendirmek için partisinin kadın kolları üyelerini Gaziantep’teki çalışma ofisinde ağırlamaya başladı.

Bu kapsamda AK Parti İl kadın kolları, Şehitkamil, Şahinbey ve Nurdağı Kadın Kolları ile buluşan Milletvekili Bakbak, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Çok iyi biliyoruz ki bir şehre kadın eli değerse o şehir parlar, bir davaya kadınlar sahip çıkarsa o dava toplumu kucaklar. AK dava kadınların, gençlerin omuzunda yükseliyor. Bu davaya en çok sahip çıkan hanım kardeşlerimiz. Millete hizmet yolunda kapı kapı dolaşıyorlar, kadın titizliği ve anne merhametiyle gönüllere dokunuyorlar. Bu yüzden onların görüşleri çok kıymetli.

İlçelerimize gidiyoruz, her kesimle bir araya gelmeye çalışıyoruz ama bazen kısıtlı zaman, bazen program yoğunluğundan dolayı görüş alışverişine yeteri kadar zaman ayıramıyoruz. İşte bu yüzden her hafta vatandaşlarımızı ağırladığım gibi partimizin kadın kolları üyelerini de misafir ediyorum.

Daha geniş vakit ayırmış oluyorum, onların gözüyle kendi bölgelerindeki talepleri önerileri yeniden değerlendirme olanağımız oluyor. Ben Antep’in kızı, Gaziantep’in de tek kadın milletvekiliyim. Bu anlamda bu şehrin kadınlarına, kızlarına karşı daha büyük sorumluluk hissediyorum.

Bu yüzden kadın kollarımızla yaptığımız görüşmeler çok önemli. Sanayinin gelişmesinden tutun da şehrin alt yapısının güçlendirilmesine kadar her konuda istişarelerde bulunuyoruz, çözüm önerileri üzerinde duruyoruz. Tarımla ilgili sulama taleplerini yoğunlukla alıyoruz. Başarılı, girişimci kadınlarımızın öykülerine tanıklık ediyoruz.

Mesela Nurdağı’nda başarılı kadın çiftçilerimiz var ve artık onları bütün Türkiye tanıyor. Çünkü onlar Türkiye’de bir ilke imza attılar moringa yetiştirerek hem Türk tarımına hem ekonomimize büyük katkı sağlıyorlar. Son olarak Nurdağı’nda bu başarılı kadınlarımız ile bir araya geldim. Onlara her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ettim. Çünkü onlar örnek kadınlar, emekleriyle çabalarıyla başarılarıyla örnek kadınlar.

Bu örneklerin çoğalması için tüm teşkilatımız gibi kadın kolları üyelerimiz de canla başla çalışıyor. AK kadınlarımız bizim yetişemediğimiz yerde vatandaşımız ile aramızda önemli bir köprü oluyor, ilçelerimizde vatandaşımızın sesi, nefesi bizim gözümüz kulağımız oluyorlar. Onların ışığı her daim yolumuzu aydınlatacak. Bu anlamda tüm kadın kolları üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. İlçe ziyaretlerimiz ve kadın kolları ile ofis buluşmalarımız devam edecek ve inanıyorum bu buluşmalar neticesinde ilçelerimiz, şehrimiz, ülkemiz adına önemli kazanımlar elde edeceğiz. (TELGRAF)

02 Eki 2019 - 10:02 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.