Attraction Fitness yenilendi

Gaziantep’te spor sektörünün ve yeniliklerin öncüsü olan ATTRACTİON FİTNESS yine gündemde.. daha da genişletilen mekanında, yenilenen dekorasyon ve ek...

Gaziantep’te spor sektörünün ve yeniliklerin öncüsü olan ATTRACTİON FİTNESS yine gündemde.. daha da genişletilen mekanında, yenilenen dekorasyon ve ekipmanlarıyla yeniden bir açılış gerçekleştirdi.

Artık Tam donanımlı bir spor tesisi haline gelen Attraction fitnesin açılışa spor camiasının ileri gelen antrenör ve sporcuları ve Gaziantepli spor severler büyük ilgi gösterdi. Gelen ziyaretçilerden övgüler alan yeni ATTRACTİON FİTNESS işletmecisi antrenör Arzu Yılmaz çalışma sistemleri hakkında bilgi verdi. En dikkat çekici farklarının üyelerinin kişiye özel antrenman programları ve birebir ilgi ile çalıştırması olduğunu vurgulayan Arzu Yılmaz konuşmasını tesissimizde ki tüm hizmetler üyelerimize ücretsiz olarak verilmekte ve profesyonel hizmetimizin sonucu olarak aldığımız sonuçlar mükemmel olmaktadır diye dürdürdü. Tesisimizde üye gelişim takibi , spinning ve crunch gibi gurup dersleri sauna ve diyetisyenlik hizmetleri olduğunu belirtirken sporun sağlıklı yaşam , bağışıklık sistemi ve psikolojik yöndeki olumlu etkilerini özellikle vurguladı

11 May 2021 - 16:29 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.