Antalya’nın En Güzel Tatil Beldeleri

Antalya sadece yerli turistlerin değil yabancı turistlerin de göz bebeği bir kent! Doğal güzellikleri, gezilebilecek tarihi yerleri, sunduğu aktivitel...

Antalya sadece yerli turistlerin değil yabancı turistlerin de göz bebeği bir kent! Doğal güzellikleri, gezilebilecek tarihi yerleri, sunduğu aktiviteler, leziz yemekleri derken her yıl yüzlerce kişi bu kentte tatil yapmayı tercih ediyor. Antalya’nın en güzel tatil beldelerinin hangileri olduğunu öğrenmeye hazır mısınız?

o Olimpos

Antalya ve tatil dendiğinde akla ilk gelen yer elbette Olimpos oluyor. Her bütçeye uygun konaklama seçenekleri de sunan bu belde de ister sakin ister hareketli bir tatil geçirmek mümkündür. Çünkü belde de huzurlu bir ortam sunan yerlerin olduğunu ve aynı zamanda eğlenmek isteyenlere yönelik yerlerin de hizmet verdiğini belirtelim. Dolayısıyla hayal ettiğiniz tatili yaşamanız da mümkün olabiliyor.

o Kaş

Elbette listemizde muhteşem güzelliklere sahip olan Kaş da girmeye hak kazanıyor. Antalya merkeze biraz uzak mesafede bulunuyor olsa da beldeye adım attığınız anda bu yola değer diyeceksiniz. Dünyaca ünlü Kaputaj Plajı eşsiz güzelliği ile size kendinizi bambaşka bir yerde hissettirebilir. Tertemiz denizi ve muazzam güzellikteki kumsalı da sizi ağırlamaya hazır.

o Alanya

Daha önce gitmediyseniz tatilinizi bu yaz mutlaka Alanya’ya ayırın. Denizin güzelliğinin yanı sıra doğal güzellikleri ve görülmeye değer yerleri de Alanya’da harika bir tatil yapmanızı sağlayacaktır. Tarih tutkunlarının da fırsat buldukça rotasını Alanya yönüne çeviriyor. Bu sayede beldenin tarihi yerlerini gezme şansından da faydalanmış oluyor.

o Kemer

Mutlaka görülmesi gereken yerler arasında kentin en çok tercih edilen beldelerinden biri olan Kemer de var. Mavinin her tonunu görebileceğiniz Kemer pek çok farklı aktiviteye zaman ayırabileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Zaten doğası ve plajları tek başına bu beldeyi seçmeniz için yeterli bir nedendir. Kemer’de gönlünüze bir tatil yapmanız için konforlu bir otel seçin.

o Side

Son olarak sizlere önerimiz Side olacak. Kuşkusuz Antalya’nın en güzel plajları Side’de bulunuyor. Haliyle güneşlenmek ve yüzmek isteyenler de rotasını bu beldeye çeviriyor. Bu arada Side otelleri arasında yüksek oranda erken rezervasyon indirimi uygulayanlar da var. Bu otelleri görmek ve hemen yerinizi ayırtmak için Tatilsepeti.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

29 Haz 2021 - 07:25 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.