Ali Babacan Gaziantep’te

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan Şahinbey ve Şehitkamil ilçe kongrelerine katılmak için dün gece saatlerinde Gazia...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan Şahinbey ve Şehitkamil ilçe kongrelerine katılmak için dün gece saatlerinde Gaziantep’e geldi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri ve geniş bir heyetle birlikte Gaziantep’e gelen Babacan havaalanındapartililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Şahinbey ve Şehitkamil Kongreleri için Gaziantep’e gelen Babacan şehirde bir dizi görüşme yapacak.

Sabah kahvaltısında DEVA Partisi Gaziantep il ve ilçe teşkilatları ile buluşacak olan Babacan saat 10:30’da Gaziantep’in girişimci kadınlarıyla bir araya gelecek.

Saat 14.00’te Teymur Otel’de Şahinbey ve Şehitkamil Kongreleri vesilesiyle partililere seslenecek olan Babacan

saat 15:30’da Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nde yerel gazetecilerle cemiyet binasında bir görüşme yapacak.

Gazeteciler Cemiyetinden sonra otobüsle Gazianteplileri selamlayacak olan Babacan sahada esnaf gezisine çıkacak.

Babacan akşam saatlerinde ise Gaziantep Ziraat Odaları Başkanları ile tarım ve hayvancılıkla ilgili derneklerle DEVA Partisi’nin tarım politikasını konuşacak.

Babacan, Gaziantep’teki son programında ise sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile akşam yemeğinde buluşacak.

12 Tem 2021 - 09:22 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.