ALGSPOR, Milli kaleci Selda Akgöz’ü transfer etti

Önümüzdeki sezon Avrupa Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, Milli kaleci Selda Akgöz’ü transfer etti. Yeni sezonda iki...

Önümüzdeki sezon Avrupa Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, Milli kaleci Selda Akgöz’ü transfer etti.

Yeni sezonda iki kulvarda mücadele edecek olan Gaziantep ALGSPOR, TFF Kadınlar 1. lig takımlarından Ataşehir’in ve A Milli Takımın 1. başarılı kalecisi Selda Akgöz’ü transfer etti.

Kulüp Başkanı Ali Gözcü, ligin başarılı kalecisi Selda’yı kadroya kattıklarını ve kadroyu güçlendirme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Gözcü, “Hedefimiz ülkemizi ve şehrimizi Avrupa’da başarıyla temsil etmek... Bu doğrultuda Ataşehir’in başarılı kalecisi Selda’yı kadroya kattık. Taraftarlarımız merak etmesin onları mutlu edecek transfer çalışmamız sürüyor” diye konuştu.

06 Ağu 2020 - 15:27 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.