AK Parti’den Kılıçdaroğlu’na tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaf gezisi sırasında hedef aldığı Ak Partililerden tepki geldi. Ak parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve çok sa...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaf gezisi sırasında hedef aldığı Ak Partililerden tepki geldi. Ak parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve çok sayıda partili sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Kılıçdaroğlu’na adeta misilleme yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun “Gaziantep'in çarşılarında halkımızla birlikteyim. Esnaf, bu aralar iktidardan kimseyi buralarda göremediğini söylüyor. Saraylardan, saltanattan vakit kalmıyor herhalde halka” açıklamaları Ak Partilileri kızdırdı. Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, “Kılıçdaroğlu şehrimizin değerli esnafından itibar göremeyince yine yalana, algıya sarılmış. Kılıçdaroğlu; teşkilatlarımızın tüm kademeleri, bu şehrin çarşılarını, sokaklarını ve esnafını ismen bilir, siz merak etmeyin. Bu esnaf sizi de bizi de çok iyi biliyor’ paylaşımı yaptı. Çok sayıda Ak partili de aynı paylaşımı yaptı.

21 Haz 2021 - 07:57 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.