AK Parti Gaziantep teşkilatı toplandı: İş nedeni

Ak Parti il ve ilçe başkanları, 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlere yönelik yol haritasını belirlemek için düğmeye bastı.

Ak Parti il ve ilçe başkanları, 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlere yönelik yol haritasını belirlemek için düğmeye bastı. Toplantıda bir araya gelen b aşkanlar, Gaziantep’ le ilgili projeleri de masaya yatırdı

Gaziantep’te gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmamak için sahada olan Ak Parti’de il ve ilçe başkanları, yeni yol haritasını belirlemek ve hayata geçirilecek projeleri belirlemek için bir araya geldi. Bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, yeni yol haritası da belirlendi. İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Ömer Marakoğlu ile birlikte ilçe başkanları buluştu. 2023 seçimlerine yönelik yeni yol haritası masaya yatırıldı. İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, ‘İlçe Başkanlarımız ile birlikte ilçe faaliyetlerini değerlendirdiğimiz; 2023'e yönelik çalışmalarımızı planladığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızın, partimiz ve Gazi şehrimizin için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi. Toplantıya izin alan Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke dışında tüm ilçe başkanları katıldı.

Gaziantep’te bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatın hummalı bir çalışma içerisinde olduğu Ak Parti işi sıkı tutuyor. Merkezden kırsala kapı kapı gezen Ak Parti’de yapılan çalışmaları değerlendirmek için buluşan Ak Parti, yeni bir rekor kırmak istiyor.Gaziantep’te yine Türkiye ortalamasının üsütünde bir başarı hedefleyen Ak Partili başkanlar, yine büyük bir başarı elde etme sözü de verdiler.

12 Eyl 2022 - 07:33 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.