66. Sait Faik Hikaye Armağanı sahibini arıyor

Darüşşafaka Cemiyeti 2019 yılında öykü kitabı yayımlanmış tüm yazarları, Sait Faik Abasıyanık'ın anısını yaşatmak amacıyla 66. kez düzenlediği hikaye yarışmasına katılmaya çağırıyor.

KATILIM KOŞULLARI

  • Yarışmaya katılacak hikaye kitapları 2019 yılında yayımlanmış olmalıdır.
  • Yarışmaya katılacak kitapların daha önce ödül almamış olması gerekmektedir.
  • Daha önce aynı armağanı kazanmış yazarlar yarışmaya katılamazlar.
  • Başvurular iki aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçecektir. Ön değerlendirmeyi geçen 10 kitaplık bir kısa liste 15 Nisan tarihinde duyurulacak, nihai sonuç mayıs ayı içinde açıklanacaktıır.
  • Yarışmaya katılacak yazarların, yapıtlarından on (10) nüshayı, Darüşşafaka Cemiyeti Genel Sekreterliği'ne hitaben yazılmış bir başvuru dilekçesiyle (Dilekçenin yazarın iletişim bilgilerini ve kitabında yer almıyorsa özgeçmişini de içermesi gerekiyor.), 28 Şubat 2020 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Darüşşafaka Cemiyeti Kurumsal İletişim Birimi, Darüşşafaka Caddesi, No: 5/9 34457 Maslak, Sarıyer-İstanbul adresine postayla göndermeleri ya da elden teslim etmeleri rica olunur.

Seçiciler Kurulu'nun değerlendirmesinin ardından sonuçlar, 2020 yılı Mayıs ayı içinde açıklanacaktır.

Seçiciler Kurulu: Doğan HIZLAN (Jüri Başkanı), Prof. Dr. Murat GÜLSOY, Prof. Dr. Jale PARLA, Metin CELAL, Hilmi YAVUZ, Nursel DURUEL ve Beşir ÖZMEN

22 Oca 2020 - 15:45 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.