Üye Girişi
 
Henüz üye değilseniz, "Yeni Üye" linkinden ücretsiz üye olabilirsiniz.

* Kullanıcı Adı » Üye Ol
* Şifre » Şifremi Unuttum
    » Aktivasyon Talebi


 
 
22 Mayıs 2012, Salı
Son güncelleme 21.05.2012

04:59
itibariyle,
Sal
22.05.2012
En Yüksek En Düşük

Salı Parçalı Bulutlu Parçalı Bulutlu 25°C 12°C

Çarşamba Parçalı Bulutlu Parçalı Bulutlu 27°C 13°C

Perşembe Parçalı Bulutlu Parçalı Bulutlu 26°C 13°C

Cuma Çok Bulutlu Çok Bulutlu 25°C 12°C

Cumartesi Parçalı Bulutlu Parçalı Bulutlu 26°C 13°C

Anasayfam yap Sık Kullanılanlara Ekle RSS RSS FacebookTwitter
RSS Üye Girişi
 
 
   
   
   
   
Telgraf.net - Şiddetli yağışlardan etkilenmeyecek
   
  KATEGORİLER
   
   
 
Bu bölümün en çok okunan haberleri
 

Google'da Paylaş
Şiddetli yağışlardan etkilenmeyecek
 Telgraf Haber Merkezi   |  haber@telgraf.net 04.01.2012 15:48  

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (GASKİ) Genel Müdürlüğü, kentte yaşanabilecek sel felaketlerine karşı önlemlerini artırıyor.

GASKİ Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy, yaptığı açıklamada, kentte şiddetli yağmurlar sonrasında Çimento Kavşağı'nda yaşanan olumsuzluklar nedeniyle tedbir aldıklarını, kavşağın sularının deşarj edildiği boru kapasitesinin genişletildiğini söyledi. Uslusoy, 8 yıldan beri Gaziantep içerisinde altyapıyla ilgili çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "2004 yılından bu yana kentin alt yapı çalışmaları için harcadığımız 400 milyon TL'nin 95 milyonluk kısmını sadece yağmur suyu şebeke alt yapı çalışmaları için harcadık. Bu yapılan yatırım büyük bir rakam. Yağmur suyu şebeke çalışmaları için ise kurumumuz 80 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirmiştir. Sadece Karataş bölgesinde 15 milyon liralık alt yapı yağmur suyu şebeke çalışması için yatırım yaptık.

Bu yatırımlarla 2004 yılına kadar yapılan 60 kilometrelik yağmur suyu şebekesini, 8 yılda gerçekleştirdiğimiz 160 kilometrelik çalışma ile toplamda 220 kilometreye ulaştırdık. Şehrimizde meydana gelen yağışlarda suların getirdiği toprak ve moloz yığınlarının yarattığı tıkanıkla oluşan olumsuzlukları gidermek için GASKİ ekiplerimiz tarafından 700 mt Q 1000 mm'lik betonarme boru çalışması başlattık ve tamamladık. Bundan sonra aynı problemlerin yaşanmaması için tedbir aldık. Bu alt yapı çalışması ile şiddetli yağmurlarda bölgenin sıkıntısını gidermiş olacağız" dedi.

Şehrin ana arterleri başta olmak üzere yağmur suyu şebekesine harcanan paranın 95 milyon liranın üzerinde olduğunu dile getiren Uslusoy, "Bu rakam Gaziantep merkezde yaptığımız yağmur suyu şebekesi için harcadığımız paradır. Yaptığımız bu çalışmalarla aynı olumsuzlukların bir daha yaşanmayacağını ümit ediyorum" diye konuştu.


 

 
Haberin facebook yorumları
facebook.com/telgrafmedya »    

"Kanalizasyon" ile ilgili tweetler:
 
Aramak istediğiniz kelimeyi girin
twitter.com/telgrafmedya »    
Facebook ve Twitter kutularında yer alan tüm içerik, ilgili sitelerde kayıtlı olup, bu siteler aracılığıyla otomatik olarak çekilip yayınlanmaktadır. Söz konusu içerikten Telgraf Medya sorumlu olmayıp, içerik nedeniyle Telgraf Medya'ya karşı herhangi bir iddia ve talepte bulunulamaz.




Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır.


DİĞER ÇEVRE HABERLERİ  

 

Telgraf Web TV
Ferhat Göçer Gaziantep'i salladı
Tramvay ile kamyon çarpıştı
İbrahimli-2'ye itiraz
Antep şivesi konuşan Tanzanyalı
ÖNCE BİRİ SONRA HEPSİ AYAĞA KALKTI
 

Yazarlar
Çocuğun adı; ZİRVE
Sedat TORUN
İLİMİZİN PRİM REKORTMENLERİ
Ahmet YETİM
ÖLEN ÖLÜR, KALAN SAĞLAR
Hüseyin TOPRAK
YAŞAMA SEVİNCİ
Tülay SÖZERİ
Çok Okunanlar

Çok Yorumlananlar

 
Facebook'ta bizi bulun
facebook.com/telgrafmedya »    


   
             
   
Haber Kategorileri
Site Haritası
   
   
• ANASAYFA
• SİYASET
• EKONOMİ
• YAZARLAR
• GAZİANTEP
• SPOR
• İLÇELER
• TÜRKİYE
• DÜNYA
• RÖPORTAJ
• YAŞAM
• TEKNOLOJİ
• MAGAZİN
• OTOMOBİL

• KADIN
• BEBEK-ÇOCUK
• ALIŞVERİŞ-MODA
• KÜLTÜR-SANAT
• ÇEVRE
• EĞİTİM
• SAĞLIK
• KONUT-EMLAK
• İNTERNET
• TATİL
• LÜKS YAŞAM
• MEDYA
• MİZAH
• KİTAP
• Telgraf WEB TV
• Foto Galeri
• Site İçi Arama
• Arşiv
• Son Dakika Haberleri
• Çok Okunanlar
• Çok Yorumlananlar
• Döviz Kurları
• Hava Durumu
• Sinema
• Şans Oyunları
• Namaz Vakitleri
• Nöbetçi Eczaneler
• Anket Arşivi
• Yemek Tarifleri
• Telgraf Blog
• Girişim
• Skor
• Boss
• Anasayfam Yap
• Sık Kullanılanlara Ekle
• E-Telgraf
• Üye Girişi
   
        Başa dön    
   
İnsan Kaynakları       Kurumsal       Gizlilik İlkeleri       İletişim       Okur Temsilcisi       Künye       Reklam / Abonelik