Yerimiz Süper Lig

Milli maç arasını çalışarak geçiren Gaziantepspor, Osmanlı maçına odaklandı. Teknik direktör Bülent Uygun, “Gaziantepspor’un yeri Süper Lig. Bu takımın neler yapabileceğini herkes görecek” dedi

Milli maç arasını çalışarak geçiren Gaziantepspor, Osmanlı maçına odaklandı. Teknik direktör Bülent Uygun, “Gaziantepspor’un yeri Süper Lig. Bu takımın neler yapabileceğini herkes görecek” dedi

Çalışmalarını Antalya’da sürdürecek olan kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Uygun, "Bu takım sezon sonunda layık olduğu yerde yani Süper Lig'de kalacaktır" şeklinde konuştu.

OYUNCULARINA GÜVENİYOR

"Futbolcu kardeşlerimin yeteneğine de fazlasıyla inanıyorum" diyen Bülent Uygun, "El birliğiyle, beraberce, onların bireysel yeteneklerini sergilediği, kazanma arzusunu gösterdiği ve takımın küme düşmeyeceğini dosta düşmana gösterecekleri performansı bekliyoruz. Onlarda ellerinden geleni yapıyorlar hepsi ile de gurur duyuyorum" diye konuştu.

HER MAÇ FİNAL

Milli maç arasından sonra oynayacakları Osmanlıspor karşılaşmasından da 3 puan almak istediklerini söyleyen Uygun, "Bizim için her maç önemli. Her maç final maçı. Böyle bir ortamda her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Osmanlıspor maçına da kazanmak için çıkacağız. Milli maç arasında, milli takıma giden futbolcularımız var sakatlarımız var, onların iyileşmesini bekleyeceğiz" dedi.

27 Mar 2017 - 09:19 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.