TÜMSAF’tan Kırcı’ya ziyaret

Tüm Spor Adamları Federasyonu (TÜMSAF) Genel Başkanı Vakıf Demir ve Gaziantep Şube Başkanı Abdulkadir Polat, Havaalanı Baş Müdürlüğüne yeni atanan Alaattin Kırcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Kırcı’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Başkan ve Şube Başkanı Başkanı Abdulkadir Polat, Alaattin Kırcı’ya hoş geldin dediler.

Kırcı ile samimi bir ortamda sohbet eden Spor adamları DHMİ Genel Müdürlüğü’nde görev yaparak Gaziantep’e atanan Kırcı için Gaziantep’in şanslı olduğunu söylediler. TÜMSAF Genel Başkanı Vakıf Demir, “Gaziantep Kırcı ile Havalimanına çok işler yapacağına inanıyoruz. Havalimanına Uçuş olarak çok önemli işler yapılacak. Bununla da yetinmeyecek olan Müdürümüz ile birlikte Personelin daha sosyal olması için minyatürde olsa Spor Sahası yapmak için birlikte girişimlerde bulunacağız. Böylesine büyük işler yapacağına inandığımız Müdürü Gaziantep’e gönderdiği için Genel Müdür Funda Ocak’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı TÜMSAF Genel Başkanı Vakıf Demir’e ve Gaziantep Şube Başkanı Abdulkadir Polat’a teşekkür eden DHMİ Baş Müdürü Alattin Kırcı, Gaziantep’e hizmet için gönderildiğini ve Gazianteplilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

21 Şub 2017 - 08:53 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet Er - Allah hayırlı eylesin. Başarılarının devamını dilerim. Saygilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 08:53