Tahmazoğlu vatandaşlarla bayramlaştı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, huzurevinde, mezarlıkta ve camide vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu arefe günü huzurevi sakinleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklar ile Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü binasında buluşarak bayramlaştı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu bu ziyaretin ardından Yeşilkent Mezarlığı’nı ziyaret ederek vatan toprağı için şehit olmuş vatan evlatları için dua etti.

Bayram namazını Emine Konukoğlu Cami’nde kılarak vatandaşlarla bayramlaşan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Burada partililerle bayramlaşan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra Ulu Camiye geçerek, Gaziantep protokolü ile birlikte vatandaşlarla bayramlaştı.

BAYRAMI VATANDAŞLARLA KUTLADI

Arefe günü Huzurevi ve Yeşilkent Mezarlığını ziyaret ederek, buradaki yaşlıları ve mezar ziyaretine gelenlerle bayramlaşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Mübarek Ramazan Ayı’nı tamamladık. Ramazan Ayı içerisinde oruçlarımızı tuttuk, teravihlerimizi kıldık. Rabbim yapılan ibadetleri kabul eylesin inşallah. Sonunda mübarek Bayrama ulaştık. Rabim birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmak ve kutlamak nasip eylesin inşallah” dedi.

17 Haz 2018 - 14:56 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.