'Koridorda şenlik var'

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul öğrencileri, Görsel Sanatlar dersinde hazırladıkları eserleri okul koridorunda sergiledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5,6 ve 7.sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar Dersinde hazırladıkları eserleri okulun koridorunda sergiledi.

GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümra Başkanı Hayal Akman Bazoğlu rehberliğinde Görsel sanatlar dersinin ürünlerinin estetik bir biçimde düzenlendiği sergide 450 öğrencinin eserin yer aldığı ‘koridorda şenlik var” isimli sergi öğretmen ve velilerin beğenisine sunuldu. GKV Özel Okullarında düzenlenen açılış törenine Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, Okul Müdürü Nadir Gürsel ve idarecilerin yanı sıra öğretmen ve öğrencilerin katıldı.

Görsel Sanatlar Zümresinin 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisindeki sergi proğramının göz doldurduğuna dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş eğitim öğretime başlandığı günden bu yana birçok sergi açıldığını hatırlatarak, önümüzdeki süreçlerde de farklı konularda sergilerin açılacağına dikkat çekti. Genel Müdür Yardımcısı Ateş, bu tür etkinliklerin görsel sanatlara ilgisi olan öğrencilerin yeteneklerini belirlenmesinde ve ortak etkinliklerin gözler önüne serilmesinde önem taşıdığını kaydetti. Ateş, sergi açılışına destek veren veli, öğretmenler ve öğrencileri de kutladı. Okul koridorlarının şenlik alanına çevrildiği sergiyi ziyaret edenlerin hayranlıkları gözlerinden okurundu.

Sergi hakkında Genel Müdür Yardımcısı Ateş’e bilgi veren Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Akman Bazoğlu ise, “Öğrencilerimizin tamama yakınının çalışmalarına yer verdiğimiz bu sergide öğrencilerimizin tasarımlarına ve meditasyon aracı olarak mandala çalışmalarına yer verdik. Görsel Sanatlara ilgi duyan öğrencilerimizin geliştirilmesi ve yeteneklerinin sergilenmesi için yürüttüğümüz çalışmalar devam etmektedir. Önümüzdeki süreçte de yine öğrenci odaklı sergilerimiz devam edecek, ulusal ve uluslararası resim yarışmalarına yönelik te öğrencilerimizin çalışmaları gönderilecektir. Sergimiz Aralık ayı boyunca GKV Özel Okullarında sergilenecektir. Bu sergilerle birlikte okullarımızın koridorlarını adeta sanat sokağına çevirdik. Özellikle ilkokul ve okul öncesi eğitim öğren öğrencilerin sergiye yönelik ilgileri, onların da sahip oldukları yetenekleri ortaya çıkarmak için bizleri heyecanlandırdı. Destek veren minik ressamlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Aralık ayı boyunca açık kalacak olan serginin vatandaşların da büyük ilgisini gördüğü belirtildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.