Kaptan umutlu konuştu

Gaziantep Basketbol takımının tecrübeli kaptanı Erden Eryüz, Anadolu Efes ile oynayacakları maçın hazırlıklarının iyi gittiğini ve kazanarak seriyi sürdürmek istediklerini ifade etti.

Gaziantep Basketbol takımının tecrübeli kaptanı Erden Eryüz Anadolu Efes ile oynayacakları maçın hazırlıklarının iyi gittiğini ve kazanarak seriyi sürdürmek istediklerini ifade etti.

Bu sezon takımın farklı durumlardan dolayı geç kurulduğunu ve bunun acısını ilk 5 haftada yaşadıklarını belirten Eryüz; “ Daha önce oynadıkları liglerde ve kariyerlerinde kendilerini kanıtlamış oyunculardan kurulu bir ekibiz. Geçtiğimiz sezonda iyi bir takımdık. Sezon başındaki belirsizlikten dolayı takımın omurgasını oluşturan bazı oyuncular farklı takımlara gitmek durumunda kaldı. Ancak yerine gelen ve kurulan takım geçtiğimiz sezonu aratmadı. Hem Avrupa’da hem ligde son 6 maçımızı kazandık. Önümüzde şimdi zorlu bir maç daha var. O yüzden biz her haftaya ayrı ayrı bakıyoruz. Bu hafta Avrupa’da da maç oynamadı ve biraz fazla dinlenme fırsatı yakaladık. Anadolu Efes’i yenerek evine eli boş göndereceğiz. Yeter ki taraftarlarımız bizi her zamanki gibi gelsin salonda desteklesin” dedi.

03 Ara 2016 - 09:22 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.