GTO sandığa gidiyor

Gaziantep Ticaret Odası, Ali Yener’den boşalan meclis başkanlığı için bugün sandığa gidiyor

Gaziantep Ticaret Odası, Ali Yener’den boşalan meclis başkanlığı için bugün sandığa gidiyor. GTO Meclis Salonu’nda yapılacak olan meclis başkanlığı seçimi saat 14:00’te başlayacak.

Ali Yener’in meclis başkanlığının düşmesinin ardından seçim kararı alan GTO’da nefesler tutuldu. 91 meclis üyesinin oy kullanacağı seçimde meclis başkanlığı için Gaziantep Ticaret Odası Başkan vekili Settar Konukoğlu ve İbrahim Aksu’nun aday olacak. GTO Meclis Başkanlığı seçiminin basına kapalı olarak yapılacağı açıklandı. Bir önceki seçimde Ali Yener 50 oy alırken Mehmet Teymur 41 oyda kalmıştı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.