'Gaziantep saldırısının misillemesini yapacaklar'

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, mezhepsel karışıklık çıkarma adına Gaziantep saldırısının benzeri bir misilleme yapılacağını söyledi.

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar Gaziantep'te düğüne yapılan terör saldırısının ardından yaşanabilecekleri değerlendirdi.

Hain saldırı için "Acı bir tablo var. Bunlar sinir uçları. Gruplara saldırı yapıyorlar." diyen Yarar, "Önemli bir grubun olduğu yere saldırdı. Arkasından şunu yapacaklar, aksi bir saldırı daha yapacaklar. Eline kalaşnikof tutturacaklar, çok önemli bir mahallede misilleme yapacaklar. Sanki o saldırı öbürleri yapmıştı da, bak ben de sana misillemek yapıyorum diyecekler. " diye konuştu.

Bundan sonra şöyle yapacaklar. Önce toplumu geriyorlar. İnsanın yüreğini hoplatacak, sinir uçlarına saldıracak demiştim. Antep'teki saldırıya baktığında bir düğün. Bir annenin 4 tane evladı hayatını kaybetti. Acı bir tablo var. Bunlar sinir uçları. Gruplara saldırı yapıyorlar. Belli gruplara. Bir müddet bunun üzerine oynayacaklar. Biz uyanık olduğumuzda Oyun yapmaktan vazgeçiyorlar. Hep beraber haykıracağız, sizin oyununuzu görüyoruz. Engelleyemiyor olabiliriz. Bu güvenlik güçlerinin sıkıntısı. Biz toplum olarak bunu bildiğimizi göstermeliyiz.

Antep'te düğüne saldırdı. Antep'i bilenler bilir, önemli bir grubun olduğu yere saldırdı. Arkasından şunu yapacaklar, aksi bir saldırı daha yapacaklar. Eline kalaşnikof tutturacaklar, çok önemli bir mahallede misilleme yapacaklar. Sanki o saldırı öbürleri yapmıştı da, bak ben de sana misillemek yapıyorum diyecekler. Herkes üslubuna dikkat etmeli. Ölenlerin kimliğine, mezhebine baktığımızda adamların ateşine odun taşıyorsunuz."


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.