Gaziantep mitingi Yenikapı ruhunun devamı

Erdoğan, Birlik Beraberlik ve Kardeşlik mitinginin ikinci Yenikapı mitingi anlamını taşıdığını ifade ederek vatandaşları mitinge davet etti.

Türkiye’nin bütün terör gruplarına karşı top yekûn bir mücadele başlattığını açıklayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan 28 Ağustos Pazar günü Gaziantep’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Birlik Beraberlik ve Kardeşlik mitinginin ikinci Yenikapı mitingi anlamını taşıdığını ifade ederek vatandaşları mitinge davet etti.

Türkiye’nin 15 Temmuz tarihinden bu yana terör örgütlerinin ve terörün her türüne karşı top yekûn mücadele başlattığını, mücadelenin bataklıklar kurutulana kadar devam edeceğini açıklayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Gaziantep’e acıları paylaşmak için geleceğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın Gaziantep’e Gazianteplilerin acılarını paylaşmak için gelecektir. Yarın demokrasi meydanında gerçekleştirilecek olan Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi Yenikapı ruhuyla yapılacak olup bütün vatandaşlarımızı mitinge bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da bu yoğun Türkiye gündeminde kentimizde yaşanan acılara ortak olmak yapacağı ziyaretler ve vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Türkiye bu gün bütün terör örgütlerine ve odaklarına karşı yurt içi ve yurt dışında önemli bir mücadeleye başlamıştır. Terör bataklıkları kurutulana kadar hiçbir ayrım yapmadan yurt içi ve yurt dışındaki mücadele devam edecektir. Yarın vatandaşlarımız demokrasi meydanında gerçekleştirilecek olan Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingine bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızla birlikte Yenikapı ruhunu yarın Gaziantep’te hep birlikte yaşayalım” dedi.

28 Ağu 2016 - 13:49 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.