Forum Gaziantep’in her köşesi sürpriz dolu

Etkinlikleri, kampanyaları ve birbirinden özel marka ve hizmetleri ile ziyaretçilerine kendilerini özel hissettiren Forum Gaziantep, sürprizlerine ve kazandırmaya devam ediyor.

Etkinlikleri, kampanyaları ve birbirinden özel marka ve hizmetleri ile ziyaretçilerine kendilerini özel hissettiren Forum Gaziantep, sürprizlerine ve kazandırmaya devam ediyor.

Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, ziyaretçilerini her zamanki gibi ilginç sürprizlerle şaşırtmaya, eğlendirmeye ve hep kazandırmaya devam ediyor. Gün içerisinde Forum Gaziantep otoparkına aracını parkeden şanslı ziyaretçiler, alışveriş merkezine adım atar atmaz birden karşılarına çıkan çılgın bir ekip tarafından eğlenceli müzik ve danslar eşliğinde karşılanıyor.

Beklemedikleri anda, karşılarında “Forum Gaziantep Hep Sürpriz Dolu” yazılı dövizleri ve “Tebrikler Kazandınız” yazılı dev hediye çekini gören ziyaretçiler hem şaşırıyor, hem eğleniyor, hem de mutlu oluyorlar. Renkli kostümler giyen bando ekibi ve dansçılarla muhteşem bir coşkuyla karşılanan ziyaretçiler, aynı zamanda birbirinden özel hediyelerin de sahibi oluyorlar.

Forum Gaziantep tüm ziyaretçilerine her ziyaretlerinde alışveriş deneyimlerine keyif ve değer katmaya ve yeni sürprizlerle buluşturmaya devam edecek.

28 Ağu 2016 - 14:47 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.