Erdoğan 50 kanaat önderini ağırlıyor

Cumhurbaşkanlığı Sarayı, bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden STK temsilcilerini ve kanaat önderlerini ağırlıyor.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bugünkü toplantının, önümüzdeki süreçte de devam edecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluşma etkinliklerinin ilk halkasını oluşturduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bugünkü toplantıda yaklaşık 50 misafirle biraraya geleceği kaydedildi.

Bu toplantıların, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki sorunları bizzat oralarda yaşayan STK temsilcileri ve kanaat önderlerinden dinlemesinin, önemli olduğu belirtildi.

20 Eki 2016 - 11:24 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.