Cizreli işadamından Cizre mesajı

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Şırnak’ın Cizre ilçe polis kontrol noktasına bombalı araçla gerçekleştirilen hain terör saldırısıyla ilgili bir basın açıklaması yayımladı. Kadooğlu açıklamasında, toplumu baskı ve şiddet ile sindirmeye ça

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Şırnak’ın Cizre ilçe polis kontrol noktasına bombalı araçla gerçekleştirilen hain terör saldırısıyla ilgili bir basın açıklaması yayımladı. Kadooğlu açıklamasında, toplumu baskı ve şiddet ile sindirmeye çalışan terör örgütlerinin amaçlarına asla ulaşamayacağını belirtti.

Kadooğlu açıklamasında şunları söyledi: “Şırnak’ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasında bombalı araçla gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde terörün çirkin yüzü, toplumun huzur ve kardeşlik duygularını hedef almaya devam etmektedir. Terörün dini, dili, milliyeti olmaz. Terör örgütlerinin tek amacı toplumu baskı ve şiddet ile sindirmeye çalışmaktır. Hain emellerine şiddet diliyle ulaşacaklarını sananlar bilmelidir ki, insanlığın vicdanı teröre asla boyun eğmeyecektir.

Alçak terör saldırısı karşısında toplumun tüm kesimlerinin sağduyu ve metanetini kaybetmemesi gerekmektedir. Toplumsal uzlaşının yarattığı birlik ve beraberlik duygularının, tüm kesimlerde aynı ortak inançla perçinlendiği böyle bir dönemde terörün bütün şiddetiyle sivil vatandaşlara ve güvenlik personeline yöneldiği de dikkatlerden kaçmamaktadır. Terörün şiddet dilini kullanarak yaratmaya çalıştığı kaos ve çatışma ortamı tuzağına düşmeden, sorumluların bir an önce adalet karşısına çıkartılması için el birliğiyle mücadele etmeliyiz. Huzur ve istikrarı hedef alan, toplumu korku ve şiddet ile sindireceğini zanneden teröre karşı, bu zor zamanları hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. İçinden geçtiğimiz, böyle dönemlerde hiç olmadığı kadar barışa, huzura ve güvene olan inancımız azalmamalıdır. Türkiye’nin başı sağ olsun!”

26 Ağu 2016 - 10:59 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.