Öğrenciler kayak kampına katıldı

Özel Sanko Okulları lise, ortaokul ve ilkokul öğrencileri,Kayseri Erciyes’te düzenlenen “Dördüncü Kayak Kampı”na katıldı.

İki ayrı program olarak 12 okul öğretmeni ve 13 kayak öğretmeninin sorumluluğunda düzenlenen kampta 40 snowboard ve 80 kayak öğrencisi eğitim aldı.Gündüz kayak eğitimi alan öğrenciler, ilk gün akşam dj eşliğinde düzenlenen hoş geldin partisinde karda sucuk ekmek yediler, gece kayağı gibi etkinliklerle neşeli anlar yaşadılar.

Özel Sanko Okulları Sosyal Etkinlikler Direktörü Bahadır Mete Horasan, bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri kayak kamplarına bugüne kadar 400’ün üzerinde öğrencinin kayak ve snowboard eğitimi aldığını söyledi.

23 Oca 2017 - 09:25 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.