Ajda Pekkan, Sanko Park’ta düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu. Pekkan, kentin tarihi dokusunun ve yemeklerinin çok güzel, insanlarının çok nazik olduğunu söyledi. Pekkan, “Gaziantep’e bayılıyorum. Gaziantep’te gördüklerimi paylaşmaktan keyif alıyorum” dedi.
Pekkan, Sankopark Alışveriş Merkezi'ndeki bir mağazada ''Ajda Pekkan for Twist'' koleksiyonunun tanıtımına katıldı. Mağaza girişinde hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Pekkan, yaklaşık 1 saatlik gecikmeye rağmen yoğun kalabalığı selamladı. Vatandaşlar kısa süreli izdihamlara neden olurken Pekkan, mağazadan alışveriş yapan hayranları ve moda tutkunlarının aldığı elbiseler ile diğer ürünleri imzaladı.
DİZİ TEKLİFİ ALDIM FAKAT VAKTİM YOK
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Pekkan, Gaziantep'e üçüncü kez geldiğini, kentin tarihi dokusunun ve yemeklerinin çok güzel, insanlarının çok nazik olduğunu söyledi. Türk sanat müziği albümü hazırlıkları hakkında bilgi veren Pekkan, kendisine sinema ve dizi oyunculuğu için teklif geldiğini ancak bu çalışmalar için zamanının yetersiz olduğunu ifade etti. Pekkan, 22 Aralık'ta Van'a yardım toplamak için televizyonda yapılacak bir programa da katılacağını söyledi.
PEKKAN’A ŞARAP HEDİYE EDİLDİ
Bir gazeteci, Ajda Pekkan'a, yıllar önce Gaziantep'e geldiğinde çekilmiş bir fotoğrafını ve ''yıllandıkça güzelleşiyorsunuz'' diyerek bir şişe şarap hediye etti. Pekkan, gazeteciye jesti için teşekkür etti.